Dubrovnik 2018

Home // Dubrovnik 2018

Dubrovnik 2018

Dubrovnik je poznato turističko mesto na jugu Hrvatske i jedno od najvažnijih istorijsko-turističkih središta te zemlje. Ceo grad je jedan veliki kulturno-istorijski spomenik, a njegova najveća znamenitost je upravo arhitektura, odnosno zidine i kule koje ga opasuju. Zidine su gradjene, pojačavane i dogradjivanje od XII do sredine XVII veka, a od mnogobrojnih kula, najmonumentalnija je kula Minčeta, koja je postala simbol Dubrovnika, i sa koje se pruža pogleda na grad i Jadran. Stari grad je mesto kojim ćete sa osmehom šetati i slikati Knežev dvor, Palatu Sponza, Crkvu sv. Vlaha… Glavna gradska ulica – Stradun, jedinstveni primer dvorane pod vedrim nebom. Osim istorijskih i kulturnih sadržaja, Dubrovnik nudi i veliki izbor kafića, vrhunskih restorana i klubova koji garantuju dobru zabavu. Šljunkovite, peščane i stenovite plaže, bogata gastronomska ponuda, mnoštvo izložbi, koncerata i raznih predstava, samo su neki od razloga zašto baš Dubrovnik trebate da ucrtate na Vašoj mapi putovanja…

                                               DUBROVNIK                                      

                                  CENA ARANŽMANA PO OSOBI: 30 eura

                                                    DATUM PUTOVANJA: 
                                                       29.06 – 02.07.2018
                                                       13.07 – 16.07.2018
                                                                  –            2018

                                           3 dana autobusom

                              O b i l a z a k   g r a d a   i   š o p i n g

                                                 

Beograd - Dubrovnik

Polazak autobusa sa Sava Centra u 21:00. Noćna vožnja kroz Srbiju, Bosnu i Hrvatsku sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih formalnosti.

Dubrovnik

Dolazak u Dubrovnik u prepodnevnim časovima. Upoznavanje grada i njegovih znamenitosti uz pratnju vodiča. Stradun, tvrdjava Minčeta, statua Svetog Vlaha, trg Luž, palata Sponza, dominikanski manastir u kome se nalazi Ticijanova slika Marije Magdalene, Knežev dvor… Odmor u nekom od mnogobrojnih kafića i slobodno vreme za kupanje, šetnju plažama, degustaciji domaćih specijaliteta i kupovinu suvenira, pravljenje nestvarnih fotografija ili uživanje u prelepom pogledu sa tvrdjave Minčeta. Slobodno vreme. Oko 21h polazak za Srbiju. Noćna vožnja.

Dubrovnik-Beograd

Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima, gde uz osmeh na licu planiramo sledeće putovanje.

Aranžman obuhvata:

  • Prevoz turističkim autobusom (klima, audio i video oprema) na navedenim relacijama
  • Stručno vođstvo puta i razgled Dubrovnika sa vodičem
  • Troškove organizacije putovanja

Aranžman ne obuhvata:

  • Međunarodno zdravstveno osiguranje
  • Individualne troškove putnika

NAČIN PLAĆANJA:

  • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate (UniCredit Bank)

PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 50 PUTNIKA
U SLUČAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA, ILI AGENCIJA PREUZIMA PRAVO NA SPAJANJE GRUPE SA DRUGOM AGENCIJOM
-Organizator ovog putovanja je T. A. Beosonic

Leave a Review

Your email address will not be published.